Runttimäen nouseva voima juhlistaa 15 vuottaan hyväntekeväisyysottelulla – tuotto ohjataan Valon junioreille

Vastassa hyväntekeväisyysottelussa on Mäntän Valon edustusjoukkue.

Runttimäen Nouseva Voima järjestää hyväntekeväisyysottelun, jonka tuotto menee Valon juniorijalkapalloilijoille.

Runttimäen nouseva voima eli tutummin RuNoVo viettää 15-vuotisjuhliaan 27. toukokuuta. Tämän kunniaksi RuNoVo pelaa Mäntän Valon edustusjoukkueen kanssa hyväntekeväisyysottelun Mäntässä uimahallin kentällä kello 14 alkaen. Ottelun tuotto mene Valon jalkapallojunioreiden hyväksi.

RuNoVon lajikirjo on moninainen ja siihen kuuluu muun muassa jalkapallo, salibandy, rantalentopallo ja jääkiekko.

RuNoVon historiaa ja taustat eivät välttämättä ole kaikille ihan tuttua, mutta joukkueen juuret ulottuvat 50 vuoden taakse. Alkusysäys on lähtenyt jo 1970-luvulta, kun Jussi Mäkinen perusti RuNoVon kaveriporukan kesken.

Uuden tulemisen porukka sai vuonna 2008 Lahdenkylän kaukalon kiekkohöntsyistä, jolloin Jussin poika Leevi Mäkinen nosti toiminnan uudestaan henkiin.

Tämän jälkeen toiminta aktivoitui kiitettävästi, ja nykyään voidaan sanoa, että tämä kavereista ja ystävistä koostuva joukkue onkin niittänyt hyvin menestystä eri lajeissa paikallisesti ja lähiseuduilla.

Myös kaukalossa on tämä iloinen joukko tavattu.

Lajikirjo on moninainen: jalkapallo, salibandy, jääkiekko, rantalentopallo, streethockey ja ynnä muuta.

Kun juhlavuosi tuli eteen, oli ajatus heti, että porukalla jotain pitää pelata. Kysely lähti Valon suuntaan siitä, olisiko heillä halukkuutta lähteä peliin, jonka tuotto menee hyvään tarkoitukseen. Valon vastaus oli myönteinen. RuNoVo toivottaa kaikki sankoin joukoin seuraamaan peliä, ja tukemaan junioritoimintaa.

Rantalentopalloakin on pelailtu.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos