Kaupunginjohtaja Markus Auvinen vastaa Sassin valituksesta: Riski että koko hyvin valmisteltu hanke kaatuu - Projekti on juridisesti hyvin valmisteltu ja suhtaudumme positiivisesti jatkoon - Uutiset - KMV-lehti

Kaupunginjohtaja Markus Auvinen vastaa Sassin valituksesta: Riski että koko hyvin valmisteltu hanke kaatuu - Projekti on juridisesti hyvin valmisteltu ja suhtaudumme positiivisesti jatkoon

Mänttä-Vilppulan kaupunginjohtaja Markus Auvinen ei yllättynyt valituksesta, koska Lakeside Airpark Finland Oy.n hanke on niin erikoinen ja suuri, eikä kaikkea siihen liittyvää sopimusmateriaalia voida tuoda julkisuuteen.

26.2.2020 14:53

Mänttä-Vilppulan kaupunginjohtaja Markus Auvinen kertoo, että valitus Lakeside Airpark Finland Oy:tä koskevasta kaupunginvaltuuston päätöksestä voi jopa kaataa koko 250 miljoonan euron hankkeen, jos rahoittaja vetäytyy pois.

– Se riski on olemassa, että rahoittaja vetäytyy ja sanoo, tämä on tässä. Suurin huolenaiheemme on, että valitus voi kaataa koko hankkeen. Toisaalta moni uusi ja iso hanke on toteutunut valitusprosessin jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Tuoreimmat