Pirkanmaalla koronaepidemia yhä kiihtymisvaiheessa

Tampereen yliopistollinen sairaala (Tays) kertoo Twitterissä, että keskiviikkoaamu 11. marraskuuta valkeni Pirkanmaalla seitsemän uuden koronatartunnan kanssa.

Sarapihan terveysasemalla Mänttä-Vilppulassa otetaan 20–40 koronatestiä päivässä.

11.11.2020 18:01

Pirkanmaalla on varmistettu yhteensä 819 koronatartuntaa, kertoo Tays 11. marraskuuta. Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) koronaviruskartassa Mänttä-Vilppulan kohdalla on 31 todettua koronavirustartuntaa.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri kertoo sivuillaan Pirkanmaan koronavirustilanteesta ja suosituksista. Tiedot on päivätty tiistaina 10. marraskuuta. Pirkanmaan koronaepidemia on STM:n luokituksen mukaisesti yhä kiihtymisvaiheessa.

Kerrotaan myös Pirkanmaalla voimassa olevista alueellisista suosituksista ja rajoituksista. Yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi marraskuussa järjestää sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa, jos tapahtumajärjestäjä pystyy varmistamaan osallistujien turvallisuuden. Pirkanmaalla noudatetaan kansallista hallituksen etätyösuositusta. Työpaikoilla on huolehdittava turvaväleistä ja käytettävä maskia niissä tilanteissa, joissa turvavälejä ei voida noudattaa.

Taysin sairaaloissa vierailijoiden määrää ja vierailujen kestoa on rajoitettu, kasvomaskin käyttöä suositellaan. Hoiva- ja asumispalveluyksiköissä vierailemisessa on rajoituksia ja vierailijoilta edellytetään suu-nenäsuojuksen tai visiirin käyttöä.

THL kertoo keskiviikkona 11. marraskuuta kello 13.50 päivitetyissä tiedoissaan, että tiistaina 10. marraskuuta ilmoitettiin Suomessa 220 koronavirustapausta ja keskiviikkona 11. päivä 238 tapausta.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos