Tervetuloa KMV-lehden uusille verkkosivuille – ilme päivittyi mutta tuttu ja läheinen paikallisjournalismi jatkaa - Uutiset - KMV-lehti

Tervetuloa KMV-lehden uusille verkkosivuille – ilme päivittyi mutta tuttu ja läheinen paikallisjournalismi jatkaa

KMV-lehden digitaaliset palvelut uudistuvat. Verkkosivut saavat uuden ilmeen ja käyttöön otetaan Sanoma-tunnus.

14.11.2020 11:50

KMV-lehden verkkopalvelu on lauantaiaamupäivästä lähtien näyttänyt uudenlaiselta. Tervetuloa tutustumaan!

KMV-lehti ja 12 muuta mediaa siirtyivät vappuna Alma Medialta Sanoman omistukseen. Nyt KMV-lehti on siirtynyt käyttämään Sanoman alustoja, ja samalla sivustot on rakennettu uudestaan.

Kirjaudut KMV-lehden verkkosivuille nyt Sanoma-tilin avulla. Sanoma-tilillä voit kirjautua sisään kaikkiin Sanoman verkkopalveluihin samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Samalla tilillä pystyt muokkaamaan kaikkien Sanoman lehtien ja muiden palveluiden tilauksia ja vaihtamaan vaikkapa osoitetietosi.

Jos sinulla on KMV-lehden käyttäjätunnus, siitä tulee Sanoma-tilin käyttäjätunnus.

Miten kirjaudun?

Ei Sanoma-tiliä

Jos sinulla ei ole entuudestaan Sanoma-tiliä, otat sen käyttöösi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Kirjaudut siis jatkossa sisään KMV-lehden digipalveluihin samalla sähköpostiosoitteella kuin aiemminkin.

Palvelu neuvoo sinua Sanoma-tilin käyttöönotossa, kun kirjaudut ensimmäistä kertaa muutoksen jälkeen verkkosivuille. Uuden Sanoma-tilin käyttöönotto tapahtuu klikkaamalla kirjautumisikkunan keltaisessa ilmoituksessa näkyvää ”Ota Sanoma-tili käyttöön täällä” -linkkiä ja seuraamalla ohjeita. Tilin aktivoimiseksi luot uuden salasanan ja hyväksyt ehdot.

Sama sähköpostiosoite

Jos sinulla on jo entuudestaan Sanoma-tili, jonka käyttäjätunnus on sama sähköpostiosoite kuin KMV-lehden palveluissa käyttämäsi sähköposti, kirjaudut KMV-lehden salasanalla.

Jos olet unohtanut Sanoma-tilisi salasanan, voit luoda uuden kirjautumisen yhteydessä Unohditko salasanasi -linkistä.

Eri sähköpostiosoite

Jos sinulla on entuudestaan Sanoma-tili, mutta siihen on liitetty eri sähköpostiosoite kuin KMV-lehden käyttäjätunnukseen, kirjaudut sisään KMV-lehden käyttäjätunnuksen sähköpostiosoitteella. Sinulle on luotu KMV-lehteä varten uusi Sanoma-tili.

Palvelu neuvoo sinua uuden Sanoma-tilin käyttöönotossa, kun kirjaudut ensimmäistä kertaa muutoksen jälkeen verkkosivuille. Tilin aktivoimiseksi luot uuden salasanan.

Jos haluat yhdistää Sanoma-tilisi, ota yhteyttä KMV-lehden asiakaspalveluun maanantaista 16. marraskuuta eteenpäin.

Mistä saan apua?

Löydät lisätietoa kirjautumisesta ja Sanoma-tilin käyttöönotosta osoitteesta oma.sanoma.fi/lisatietoa.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos