Taidesäätiö sai luvan vesistöruoppaukseen ja laiturin rakentamiseen Gösta-museon rantaan – Laituri mahdollistaa museolle saapumisen veneellä - Uutiset - KMV-lehti

Taidesäätiö sai luvan vesistöruoppaukseen ja laiturin rakentamiseen Gösta-museon rantaan – Laituri mahdollistaa museolle saapumisen veneellä

Hankkeen tarkoituksena on monipuolistaa Gösta-museon alueen kulttuuri- ja virkistystoimintaa.

Karttaan on merkitty punaisella alue, jonka ruoppaamiseen Gösta Serlachiuksen Taidesäätiö on saanut luvan Aluehallintovirastolta. Ruopatulle alueelle rakennetaan myös laituri.

7.10. 9:15

Gösta Serlachiuksen taidesäätiö on saanut Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintovirastolta (Avi) luvan vesistön ruoppaukseen ja täyttöön sekä laiturin rakentamiseen Gösta-museon rantaan. Lupa on voimassa toistaiseksi.

Avi myönsi 1. lokakuuta luvan, jonka mukaan taidesäätiö saa ruopata vesialuetta enintään 2 800 kuutiometriltä piirustusten mukaiselta alueelta. Luvan mukaan ranta-aluetta saa kaivaa, muokata ja täyttää enintään 1 800 kuutiometriä. Täyttö tehdään pääasiassa hiekalla sekä pieneltä osin karkeammalla materiaalilla.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos