Uusi lastensuojeluyksikkö avasi ovensa – Askel Juupajoki on kodinomainen paikka seitsemälle lapselle tai nuorelle - Uutiset - KMV-lehti

Uusi lastensuojeluyksikkö avasi ovensa – Askel Juupajoki on kodinomainen paikka seitsemälle lapselle tai nuorelle

Juupajoen lastensuojelun perusyksikön lisäksi yrityksellä on kaksi pidempään toiminutta yksikköä sekä yksi omana yrityksenään toimiva sisaryksikkö Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueella.

Askel Juupajoen avoimissa ovissa olleet lastensuojeluyksiköiden työntekijät Kati Aittapelto (vasemmalla), Kirsi Järvinen, toiminnanjohtaja Harri Jalli, Heli Joronen, Tarja Salonen ja Viialan Kotikolon Petra Molin (edessä) kokoontuivat juttelemaan kotoisasti keittiöön.

9.10. 14:49

Uusi lastensuojeluyksikkö on avannut ovensa Juupajoella. Yksikkö löysi itselleen sopivat tilat sahan entisestä konttorirakennuksessa. Viimeksi rakennus on toiminut yksityisenä kotina.

”Uuden yksikön paikaksi Juupajoki valikoitui juurikin tämän rakennuksen vuoksi. Se herätti kiinnostuksemme ja sopi meidän tarkoitukseemme loistavasti”, kertoo Askel Juupajoen, Iittalan Kotikulman ja Harmonia Nuutajärven lastensuojeluyksiköiden toiminnanjohtaja Harri Jalli.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos