Valtiovarainministeri Annika Saarikko pitää erinomaisena Mänttä-Vilppulan tapaa erottua massasta: ”Olette valinneet rohkean ja selkeän toimialapainotuksen ja on hienoa kuulla, että sen näkyvyyttä vahvistetaan entisestään” - Uutiset - KMV-lehti

Valtiovarainministeri Annika Saarikko pitää erinomaisena Mänttä-Vilppulan tapaa erottua massasta: ”Olette valinneet rohkean ja selkeän toimialapainotuksen ja on hienoa kuulla, että sen näkyvyyttä vahvistetaan entisestään”

Valtiovarainministeri Annika Saarikko piipahti Mänttä-Vilppulassa kuntakierroksellaan yhdessä kansanedustajien Jouni Ovaskan ja Arto Pirttilahden kanssa.

Mänttä-Vilppulan kaupunginjohtaja Anne Heusala (oikealla) antoi ministeri Annika Saarikolle muistoksi kaupungin nimikkokankaasta tehdyn kaitaliinan.

12.10. 9:53

Valtiovarainministeri Annika Saarikko vieraili yhdessä kansanedustajien Jouni Ovaskan ja Arto Pirttilahden kanssa Mänttä-Vilppulan kaupungintalolla tapaamassa kaupungin viranhaltijoita ja kaupunginhallitusta. Saarikko vieraili myös Serlachius-museossa.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos