Suora lähetys koronanyrkin infosta kello 15.30: Kiristyvätkö rajoitukset Pirkanmaalla? - Uutiset - KMV-lehti

Koronanyrkki: Rajoitusten tarve näyttää nyt ilmeiseltä – tämä Pirkanmaan tautitilanteesta tiedetään nyt: ”Tilanne on yhä vaikea”

Pirkanmaan koronanyrkki esittää, että sairaanhoitopiirin alueella otettaisiin käyttöön kokoontumisrajoituksia osaan tapahtumista. Keskiviikkona Pirkanmaalla astuu voimaan ravintolarajoituksia. Näin koronanyrkki kommentoi maakunnan tautitilannetta tiistaina.

Tampereen yliopistollisen sairaalan (Tays) johtajaylilääkäri Juhani Sand ennakoi maanantaina, että koronanyrkki tulee kommentoimaan ainakin pikkujoulujen juhlintaa Pirkanmaalla. Sand kuvattiin Taysilla heinäkuussa 2021.

16.11. 14:00

Pirkanmaan koronatilanne on "yhä vaikea” ja rajoitusten tarve näyttää nyt ilmeiseltä. Näin toteaa alueellisen pandemiaohjausryhmän eli koronanyrkin puheenjohtaja, Taysin johtajaylilääkäri Juhani Sand.

Sand kommentoi Pirkanmaan koronatilannetta tiistaina koronanyrkin tiedotustilaisuudessa. Info alkoi kello 15.30 ja Aamulehti näytti sen suorana. Tekstimuotoisen seurannan infosta löydät tästä jutusta.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos