Kahteen liikehuoneistoon murtauduttiin Mäntässä – Varkaiden kiinteistöille aiheuttamat tuhot ovat isompia kuin anastettu saalis - Uutiset - KMV-lehti

Kahteen liikehuoneistoon murtauduttiin Mäntässä – Varkaiden kiinteistöille aiheuttamat tuhot ovat isompia kuin anastettu saalis

Amandan Aarteet kirpputori ja kahvila -liikkeessä oli pengottu ja sotkettu tiloja.

19.11. 9:29

Kahteen liikehuoneistoon on murtauduttu keskiviikon ja torstain välisenä yönä Mänttä-Vilppulassa. Pitkäkyntiset ovat vierailleet Valtatien varrella Mäntässä olevassa rengasliikkeessä sekä kirpputori-kahvilassa torstaina 18. marraskuuta aamuyöstä.

”Murrot ovat tapahtuneet puolen yön ja aamun viiden välillä”, kertoo rikoskomisario Kari Aaltio Keuruun poliisilaitokselta.

STS-Rengaspalvelun toimistotiloissa oli melkoinen siivo varkaan jäljiltä.

Rengasliikkeen kassakaappi oli myös murrettu.

Kirpputori-kahvilaan oli päästy irrottamalla iso ikkunaruutu.

Molemmista liikkeistä on Aaltion mukaan viety rahaa, ilmeisesti vaihtokassa. Lisäksi liikkeiden tiloja on rikottu ja sotkettu.

”Ei ole kyse isoista summista, joita varkaat ovat rahaa saaneet. Kiinteistöille aiheutetut vahingot ovat huomattavasti suuremmat kuin se mitä sieltä on anastettu”, Aaltio sanoo.

Aaltion mukaan rengasliikkeeseen on päästy mahdollisesti liikkeen takaseinän kautta, kirpputorille on menty irrottamalla iso ikkunaruutu.

”Tekijästä ei ole tietoa. Toisessa liikkeessä on ollut valvontakamera, joten se antaa jotain vinkkiä, mutta kaikki havainnot alueelta tapahtuma-aikana kiinnostaa poliisia”, Aaltio toteaa.

Poliisi kaipaa havaintoja alueella keskiviikon ja torstain 17.–18. marraskuuta välisenä yönä puolenyön jälkeen liikkuneista.

Havainnoista voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi. Otsikkoon tulee laittaa: Liikemurto Mäntässä 18.11.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos