Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen terveysasemilta saa koronapassin soittamalla tai hakemalla paikan päältä – Ensisijaisesti kuntalainen hakee passin OmaKannasta - Uutiset - KMV-lehti

Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen terveysasemilta saa koronapassin soittamalla tai hakemalla paikan päältä – Ensisijaisesti kuntalainen hakee passin OmaKannasta

Koronapassin saa ensisijaisesti OmaKanta -palvelusta, mutta mikäli OmaKannan käyttö ei ole mahdollista, saa todistuksen myös suoraan terveyskeskuksesta.

Alaikäisen huoltaja voi tilata lapselleen koronapassin sähköpostilla Mäntänvuoren Terveydestä.

19.11. 17:45

Koronatodistuksen eli koronapassin saa Mänttä-Vilppulassa ja Juupajoella terveysasemilta hakemisen lisäksi myös tilaamalla todistuksen puhelimitse tai sähköpostilla, mikäli OmaKanta -palvelun käyttö ei ole mahdollista. Ensisijaisesti koronapassi tulee hankkia OmaKanta -palvelusta.

Mäntänvuoren Terveydessä koronapassin saa lähettämällä todistuspyynnön ja omat yhteystietonsa sähköpostilla osoitteeseen koronarokotus.mvt@pihlajalinna.fi tai soittamalla arkisin kello 9–11 numeroon 045–104 6200.

Todistus postitetaan kotiin viikon sisällä tai vaihtoehtoisesti sen voi myös noutaa terveysasemalta viikon kuluttua yhteydenotostaan.

Sähköpostilla todistuksen tilaamiseksi viestin otsikkoon tulee kirjoittaa ”todistuksen tulostus” ja viestiosioon virallinen sukunimi ja etunimi, syntymäaika muodossa pp.kk.vvvv sekä voimassa oleva puhelinnumero.

Tämän lisäksi viestiin kirjoitetaan kaikkien saatujen koronarokotteiden päivämäärät ja missä rokotuksen on saanut. Jos on sairastanut koronavirustaudin, viestiin kirjoitetaan positiivisen koronatestituloksen ajankohta.

Alaikäinenkin saa koronapassin

Jos alaikäinen tarvitsee koronapassia, mutta hänellä ei ole omaa pääsyä Omakantaan, voi lapsen huoltajaa lähettää sähköpostia osoitteeseen koronarokotus.mvt@pihlajalinna.fi. Jos tarvitsee todistukset useammasta huollettavastasi, voi kirjata kaikkien tiedot samaan viestiin.

Viestiin kirjoitettaan lapsen tiedot: sukunimi, etunimi, syntymäaika, huoltajan tai asianomaisen puhelinnumero. Todistus postitetaan viikon sisällä. Todistuksen voi myös noutaa Sarapihan terveysasemalta lääkärin vastaanoton kansliasta esittämällä oma sekä alaikäisen henkilöllisyystodistus tai Kela-kortti.

Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitajat eivät pysty antamaan koronatodistusta, sillä heillä ei ole pääsyä järjestelmään, josta todistus tulostetaan.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos