Tule meille uutistuottajaksi, haku on nyt auki - Uutiset - KMV-lehti

Tule meille uutistuottajaksi, haku on nyt auki

Uutistuottaja johtaa kolmen toimituksen työtä sekä Jämsän Seudun, Vekkarin, KMV-lehden ja Suur-Keuruun journalismia yhdessä päätoimittajan kanssa.

Keuruu, Mänttä-Vilppula ja Jämsä tarjoavat lukemattomia uutisaiheita muun muassa luonnon, taiteen ja liikunnan parissa.

23.11. 14:54

Jämsän Seudun, Vekkarin, KMV-lehden ja Suur-Keuruun muodostamaan toimitusyhteisöön haetaan nyt paikallisjournalismista innostunutta uutistuottajaa. Haussa on henkilö johtamaan tiimiä ja juttutuotantoa arjen uutistyössä. Uutistuottaja on myös päätoimittajan sijainen.

Lehdillä on toimitukset Keuruulla, Mänttä-Vilppulassa ja Jämsässä ja toimitukset tekevät journalismia useiden kuntien alueella Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Uutistuottajana voit vaikuttaa siihen, millä paikkakunnalla haluat pääosin työskennellä.

Alueella sijaitsee niin merkittävää teollisuutta, vetovoimainen Himoksen matkailukeskittymä kuin koko valtakunnankin mittakaavassa merkittävä Serlachius-museoiden kokonaisuus Mäntässä.

”Täällä on mahdollista asua ja työskennellä kaupungissa aivan luonnon äärellä, ja harrastusmahdollisuudet ovat miltei rajattomat. Niin myös uutisaiheiden kirjo”, sanoo päätoimittaja Eija Ruoho.

Toimituksissa tehdään työtä vahvasti digitaalisuus edellä. Uutistuottajalta toivotaan siis näkemystä siitä, millaista on hyvä, tilattava digitaalinen journalismi ja miten sellaista tehdään.

”Lehdissämme tehdään paikallisjournalismia kunnianhimoisesti. Siitä hyvä esimerkki on, että Suur-Keuruu ylsi paikallismediakilpailussa kolmanneksi ja KMV-lehti viiden parhaan joukkoon sarjassaan tänä vuonna. Valtakunnallisessa kilpailussa arvioitiin painetun lehden ja verkkopalvelun kokonaisuutta.”

Lehtikokonaisuus on osa Sanoman alueellista toimitusyhteisöä Pirkanmaalla. Tarjolla on ison talon edut, kuten kouluttautumismahdollisuudet.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian. Haku on auki 30.11. asti. Tehtävää voit hakea täällä: Uutistuottaja

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos