Juupajoki peruuttaa liikuntasalin käyttövuorot - Uutiset - KMV-lehti

Juupajoki peruuttaa liikuntasalin käyttövuorot

Juupajoen kunta tiedotti maanantaina 13. joulukuuta, että kunnan liikuntahallin käyttöä rajoitetaan, ja liikuntasalin käyttövuorot perutaan.

Juupajoella peruutetaan liikuntasalin käyttövuorot määräajaksi.

13.12.2021 16:45

Aluehallintoviraston asettamien turvallisuusohjeiden perusteella Juupajoen liikuntahallin käyttöä rajoitetaan 13.12.2021– 6.1.2022. Liikuntasalin käyttövuorot perutaan.

Liikuntasalissa harrastettavaa ryhmäliikuntaa ja joukkueurheilua ei voida harrastaa niin, että toiminnan turvallisuus voidaan taata.

Kuntosali on auki seuraavin rajoituksin: paikalla saa olla yhtä aikaa maksimissaan kymmenen henkilöä. Ryhmätoiminnassa toiminnan järjestäjä vastaa turvavälien toteutumisesta, mikäli määrä ylittyy. Kaikkialla liikuntahallissa, niin pukutiloissa kuin liikuntatiloissakin tulee noudattaa kahden metrin turvavälejä.

Toiminnassa noudatetaan erityisiä hygieniatoimenpiteitä koronaviruspandemian vuoksi. Kaikilta tilojen käyttäjiltä edellytetään hyvää käsihygieniaa. Käsidesipisteet ovat hallin aulassa ja kuntosalilla. Kädet on syytä desinfioida hallille tullessa ja lähtiessä, useasti tiloissa oleskeltaessa, erityisesti ennen kalustoon koskemista tai sen jälkeen.

Kasvomaskeja on käytettävä aina, kun mahdollista. Liikuntahalliin saa tulla vain ehdottomasti terveenä.

Liikuntahalli ja kuntosali siivotaan joka arkipäivä korostaen kuntosalilaitteiden puhdistusta.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos