Hevosten harjoittelualueella liikkuvat aiheuttavat vaaratilanteita – on kaikkien turvallisuuden kannalta tärkeää noudattaa ohjekylttiä

Ravihevosia kasvattava ja kuntouttava Anna Poutiainen on huolissaan rata-alueella kulkevien ihmisten, itsensä ja hevosten turvallisuudesta.

Ravihevosia kasvattava ja kuntouttava Anna Poutiainen on huolissaan hevosten harjoittelualueella liikkuvien ihmisten, ohjastajien ja hevosten turvallisuudesta. Poutiainen on ottanut käyttöön Raja-aholla sijaitsevan harjoitteluradan viime syksynä eikä läheltä piti -tilanteilta ole vältytty.

2.3. 8:59

Viime syksynä Mäntän Raja-aholla kunnostettu ravihevosten harjoittelurata on saanut hevosalanyrittäjä Anna Poutiaisen huolestumaan läheltä piti -tilanteista.

Poutiainen on vuokrannut osan Kivimäen tilan hevostallitoiminnan rakennuksista, jossa kasvattaa ja kuntouttaa ravihevosia, tarjoaa turisteille hevoselämyksiä ja opastaa uusia alalle tulevia ohjastajalupauksia. Yritystoimintaansa liittyen Poutiainen on ottanut käyttöönsä myös tilan maille aikanaan rakennetun yksityisen hevosten harjoitteluradan.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos