Vilppulan Eteläiset Kylät ry kysyy asukkaiden mielipiteitä

Kysely järjestetään ajalla 18.7.-7.8.2022 ja siihen toivotaan runsaasti vastauksia niin vakituisilta kuin vapaa-ajan asukkailtakin.

Vilppulan Eteläiset Kylät ry:n johtokuntaa kokoontui toukokuussa yhteiskuvaan. Kuvassa vasemmalta edessä Leena Korsumäki (varapuheenjohtaja), Eija Salo ja Ilona Kivilahti (sihteeri). Vasemmalta takana Mari Koski, Mirja Erkkilä, Annika Yli-Lohikoski (puheenjohtaja), Tiina Päivärinta, Keijo Neulaniemi ja Keijo Niinilammi. Kuvasta puuttuvat Juhani Rauhalammi, Milja Salo ja Maiju Mäntylä.

13.7. 11:30

Kyselyllä kyläyhdistys kartoittaa alueensa vakituisten ja vapaa-ajan asukkaiden mielipiteitä ja ajatuksia kyläyhdistyksen toiminnasta. Kyselyn tuloksilla on tarkoitus kehittää kyläyhdistyksen toimintaa.

Kyläyhdistys toimii Huopioniemen, Kuoreniemen ja Suluslahden alueilla. Kyselyn paperiversion voi noutaa täytettäväksi kyläyhdistyksen postilaatikoista, jotka sijaitsevat Huopioniemessä Välikosken konesuojan postilaatikkorivissä, Kuoreniemessä Sammallammintien jätepisteellä ja Sululahdessa Koivion jätepisteellä.

Kyselyä jaetaan myös kyläyhdistyksen tapahtumissa.

Vastaukset annetaan nimettömänä. Kyselyyn voi vastata myös sähköisesti. Linkki kyselyyn on jaossa kyläyhdistyksen eri kanavissa.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos