Potilastietojärjestelmässä käyttökatko ensi tiistaina – ajanvaraus poissa käytöstä

Mäntänvuoren Terveyden potilastietojärjestelmän katkoksen tiistaina 11. lokakuuta aiheuttaa huoltotyöt.

Mäntänvuoren Terveyden ajanvaraus on poissa käytöstä ensi viikon tiistaina 11. lokakuuta potilastietojärjestelmän huoltotöiden vuoksi.

7.10. 16:30

Mäntänvuoren Terveyden potilastietojärjestelmä Mediatrissa on suunniteltu käyttökatko tiistaina 11. lokakuuta kello 12–16. Käyttökatkon syynä ovat huoltotyöt.

Potilastietojärjestelmän käyttökatkosta johtuen kiireettömän hoidon ajanvaraus on poissa käytöstä huoltotöiden ajan. Ajanvarauskatko koskee keskitettyä ajanvarausnumeroa, suun terveydenhuollon ajanvarausta sekä verkkoajanvarausta.

Potilastietojärjestelmän käyttökatkolla saattaa olla vaikutuksia myös kyseiselle päivälle varattuihin aikoihin. Mikäli varattuun aikaan tulee muutoksia, Mäntänvuoren Terveys on yhteydessä asiakkaaseen henkilökohtaisesti.

Käyttökatkolla saattaa olla vaikutuksia myös Pihlajalinna Terveyssovelluksen palveluihin kunta-asiakkaan -roolilla asioidessa.

Äkillisesti sairastuneet tai loukkaantuneet voivat olla käyttökatkon aikana yhteydessä kiirevastaanoton numeroon. Puhelimessa sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeen sekä kiireellisyyden ja ohjaa oikeaan hoitopaikkaan. Kiirevastaanotolle ei tehdä ajanvarauksia potilastietojärjestelmän käyttökatkon ajalle, joten ennakkosoitto kiirevastaanoton numeroon on erityisen tärkeä.

Hätätapauksissa tulee aina soittaa numeroon 112.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos