Tauno Mäkelä palkittiin harvinaisella timanttiristillä - ”Aika ei kulu jouten ollen keinutuolissa, aina pitää sopivasti olla tekemistä”

Talousneuvos Tauno Mäkelä, 89, palkittiin Suomen Yrittäjien timanttiristillä 12. marraskuusta Mäntän ja Vilppulan Yrittäjien juhlassa. Timanttiristi myönnetään 60 vuoden yrittäjyydestä.

Talousneuvos Tauno Mäkelä palkittiin Suomen Yrittäjien timanttiristillä. Hän sai vuonna 1975 Vuoden yrittäjäpalkinnon Vilppulassa. Tuona vuonna yrittäjäpalkintoja jaettiin ensimmäisen kerran. Tauno Mäkelä kiitti lämpimästi vaimoaan Valmaa ja muuta perhettään tuesta pitkän yrittäjäuransa aikana.

12.11. 20:30

Vilppulalainen talousneuvos Tauno Mäkelä sai harvinaisen huomionosoituksen lauantaina 12. marraskuuta Mäntän ja Vilppulan Yrittäjien juhlassa. Suomen Yrittäjät myönsi hänelle timanttiristin 60 vuoden yrittäjyydestä.

Timanttiristi 60 vuoden yrittäjyydestä on korkein mahdollinen. Mäkelä on toiminut yrittäjänä jo 74 vuotta, ja yrittäjän työtä hän sanoo jatkavansa niin kauan kun terveyttä riittää. Yrittäjänä on ollut yhdeksällä vuosikymmenellä.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos