Lapset ja nuoret kerran ilmaiseksi uimaan Mänttä-Vilppulassa

MLL Mänttä-Vilppula antaa kaupungin lapsille ja nuorille joululahjaksi ilmaisen uimahallikäynnin.

Luvassa uimisen riemua. MLL Mänttä-Vilppula tarjoaa kaikille paikkakunnan päiväkoti-, alakoulu- ja yläkouluikäisille lapsille ja nuorille yhden ilmaisen uimahallikäynnin Mäntän uimahallissa joulukuussa.

24.11. 18:00

Mänttä-Vilppulan MLL tarjoaa joulukuussa kaikille paikkakunnan päiväkoti-, alakoulu- ja yläkouluikäisille lapsille ja nuorille yhden ilmaisen uimahallikäynnin Mäntän uimahallissa. Kampanja on käynnissä joulukuun ajan. Kampanjan mahdollistaa keväällä saatu Kannustajat-tuki, jonka saajat Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajat ovat äänestäneet.

MLL Mänttä-Vilppulan tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden perusturvallisuutta, hyvinvointia ja tervettä kehitystä omalla alueellamme. "Meille on tärkeää, että myös sellaiset lapset ja nuoret, joilla ei välttämättä muuten olisi mahdollisuutta käyttää uimahallia, pääsevät joulun kunniaksi ilmaiseksi polskimaan", kertoo yhdistyksen sihteeri Maria Nyykooli.

Yhdistyksellä on pieni hallitusaktiivien joukko, joka koordinoi joulukuussa myös Joulupuu-keräyksen Mänttä-Vilppulassa. "Tämä on palkitsevaa ruohonjuuritason työtä oman paikkakunnan hyvinvoinnin eteen", toteaa yhdistyksen puheenjohtaja Heidi Räsänen.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos