Hyvinvointialue leikkasi heti vanhusten kuntouttavasta päivätoiminnasta - Mänttä-Vilppulassa ja Juupajoella toistasataa asiakasta putosi yllättäen palvelusta

Pirkanmaan hyvinvointialue lopetti Mänttä-Vilppulassa ja Juupajoella vanhusten kuntouttavan päivätoiminnan sellaisena kuin se vielä viime vuonna toimi.

Justiina Ateriapalvelut tuottaa Mäntänvuoren Terveydelle ateriat Mänttä-Vilppulassa ja Juupajoella. Yksi asiakasryhmä ovat olleet kuntouttavan päivätoiminnan asiakkaat. Toimitusjohtaja Tiina Kytömäki kertoo, että vaikka kyseinen toiminta on keskeytetty, asiakkaat voivat ostaa heiltä ruokaa. Sarapihan ruokalassa myös Tanja Kivinen, Anne Hattinen ja takana Sini Vessari.

11.1. 14:48

Mäntänvuoren Terveyden kuntouttavan päivätoiminnan ryhmät ovat kokoontuneet arkisin viitenä päivänä Mäntän Sarapihassa ja neljänä päivänä Vilppulan Punatulkussa sekä Juupajoella kahtena päivänä viikossa.

Asiakkaille soitettiin viime viikolla, että toiminta ei jatku 9. tammikuuta. Sosiaali- ja terveyspalvelut on vuoden alusta järjestänyt Pirkanmaan hyvinvointialue.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos