Paikallislehtien Antti-patsas motoristeille koulukiusaamisen vastustamisesta

Motoristit koulukiusaamista vastaan MKKV ry sai paikallislehtien valtakunnallisen Antti-patsaan Helsingin moottoripyörämessuilla 4. helmikuuta.

Motoristit koulukiusaamista vastaan MKKV ry sai paikallislehtien valtakunnallisen Antti-patsaan Helsingin moottoripyörämessuilla 4. helmikuuta.

4.2. 16:45

Motoristit koulukiusaamista vastaan -yhdistyksen tavoitteena on vähentää koulukiusaamista ja vaikuttaa myönteisesti koulun ilmapiiriin, työrauhaan ja oppilaiden asenteisiin sekä rohkaista puuttumaan kiusaamiseen.

Valtakunnallisen tunnustuksen, Antti-patsaan, vastaanotti MKKV:n hallitus. Palkinnon luovuttivat Suomen paikallismedioiden puheenjohtaja Katri Linnikko, paikallislehtijaoston jäsen Juha Saastamoinen, Uutismedian liiton järjestöpäällikkö Ilona Hannikainen ja Paikallislehtien päätoimittajayhdistyksen puheenjohtaja Sauli Pahkasalo.

”Motoristit koulukiusaamista vastaan -kampanja lähti liikkeelle 2013, kun joukko motoristeja halusi tehdä hyväntekeväisyystyötä, jonka voi yhdistää moottoripyöräilyyn. Toimintamme on kasvanut vuosien varrella niin, että jo 2014 perustettiin yhdistys organisoimaan ja mobilisoimaan kouluvierailuitamme. Olemme tähän mennessä käyneet yli 300 suomalaisella koululla”, MKKV:n tiedottaja Marko Saarinen kertoo.

Paikallinen media on motoristien tärkeä yhteistyökumppani koulukiusaamisen vähentämiseen tähtäävän tiedon levittämisessä ja lisäämisessä. Paikallismediat ovat tuoneet koulukiusaamista ja sitä ehkäisevää työtä esille kertomalla MKKV:n toiminnasta ja vierailuista.

Uutismedian liiton paikallislehtijaosto, Paikallislehtien Päätoimittajayhdistys ja Suomen Paikallismediat Oy jakavat valtakunnallisen Antti-patsaan vuosittain Antin päivänä 30. marraskuuta tunnustuksena yhteisölle tai henkilölle, joka on toiminnallaan edistänyt paikallislehdille tärkeitä arvoja.

Valtakunnallisen Antti-patsaan lisäksi paikallislehdet ja paikallislehtien ryhmät jakavat alueillaan maakunnallisia ja paikallisia Antti-patsaita paikallislehtien hyväksi tehdystä työstä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos