Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa kesätyötä alle 18-vuotiaille nuorille – Haku on jo käynnissä

Valinnat harjoittelujaksoihin tehdään arpomalla.

Sairaalapalveluiden kesäharjoittelujakso on neljän viikon mittainen ja palkka 800 euroa sisältäen lomakorvauksen. Sairaalapalveluihin työllistyvältä nuorelta vaaditaan 17 vuoden ikää.

Pirkanmaan hyvinvointialue (Pirha) hakee palkalliseen kesäharjoitteluun noin sataa 15–17-vuotiasta nuorta. Hakuaikaa on 2. huhtikuuta asti.

Edellytyksenä harjoitteluun hakeutumiselle on 15 vuoden ikä. Harjoitteluun hakeutuvan nuoren tulee olla täyttänyt 15 vuotta 5. kesäkuuta mennessä, mutta oltava alle 18-vuotias harjoittelun päättymiseen saakka. Valinnat harjoittelujaksoihin tehdään arpomalla. Yksittäinen nuori voi tulla valituksi yhteen harjoittelujaksoon.

Palkallisia harjoittelujaksoja on tarjolla Pirkanmaan hyvinvointialueella Mänttä-Vilppulassa, Akaassa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Pälkäneellä, Sastamalassa, Tampereella, Valkeakoskella, Vesilahdella ja Ylöjärvellä. Hakemuksessa nuori voi esittää toiveen, missä toimipisteessä tahtoisi työskennellä.

2–4 viikkoa

Ikäihmisten ja vammaisten palveluissa kesäharjoittelujakso on kahden viikon mittainen, ja palkka 400 euroa sisältäen lomakorvauksen. Ikäihmisten ja vammaisten palveluissa harjoittelijan tulee olla 15–17-vuotias.

Sairaalapalveluiden kesäharjoittelujakso on neljän viikon mittainen, ja palkka 800 euroa sisältäen lomakorvauksen. Sairaalapalveluihin työllistyvältä nuorelta vaaditaan 17 vuoden ikää.

Harjoittelujaksot sijoittuvat aikavälille 5.6.–28.7.. Harjoittelu on arkisin tapahtuvaa päivätyötä. Työpäivät ovat kuuden tunnin pituisia. Lisätietoa harjoittelupaikoista löytyy Pirkanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilta Pirha.fi.

Näin haetaan

Hakemus harjoitteluun tulee lähettää Kuntarekryn kautta viimeistään 2. huhtikuuta. Hakemukseen merkitään kunta tai kunnat, joissa nuori on valmis työskentelemään sekä ajanjaksot, joiden aikana työskentelemiseen hakija pystyy sitoutumaan.

Pirkanmaan hyvinvointialue pyrkii valitsemaan kesäharjoittelijat harjoitteluihin viikkojen 16–17 aikana. Valinnoista ja harjoitteluihin liittyvistä käytännön asioista ilmoitetaan valituille suoraan sähköpostitse.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos