Klikkaa tästä eduskuntavaalien tulospalveluun – Ketkä ovat menossa läpi? Mitkä ovat puolueiden voimasuhteet?

KMV-lehden tulospalvelusta näet muun muassa, ketkä ovat pääsemässä eduskuntaan Pirkanmaalla ja muissa vaalipiireissä, mitkä ovat puolueiden väliset voimasuhteet ja lukuisia muita yksityiskohtia vaalituloksesta. Pääset tulospalveluun tässä jutussa.

KMV-lehden päivittyvästä tulospalvelusta voit seurata eduskuntavaalien äänestystuloksen kehittymistä reaaliaikaisesti vaali-iltana sunnuntaina 2. huhtikuuta.

Tulospalvelu on käytettävissä tässä jutussa. Jos jutussa oleva tulospalvelu ei näy laitteellasi oikein, löydät tulospalvelun myös täältä.

Tulospalvelussa voit tarkastella vaalitulosta koko maassa ja esimerkiksi vaalipiireittäin. Voit tarkastella myös äänestysalueiden, yksittäisten ehdokkaiden ja puolueiden tuloksia.

Kun ääntenlaskenta on valmis, näet tulospalvelusta saman tien, miten puolueet ja ehdokkaat pärjäsivät koko maassa, vaalipiireissä ja eri kunnissa sekä ketkä valitaan eduskuntaan. Näet myös, ketkä jäivät valitsematta, paljonko ääniä ehdokkaat saivat ja monia muita yksityiskohtia.

KMV-lehden tulospalvelu on osa Sanoman yhteistä vaalikone- ja tulospalveluhanketta, jossa ovat mukana myös Aamulehti, Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Satakunnan Kansa sekä lukuisat paikallismediat, esimerkiksi Jämsän Seutu, Nokian Uutiset, Tyrvään Sanomat, Valkeakosken Sanomat, Suur-Keuruu ja Janakkalan Sanomat.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos