Lisää kesätöitä tarjolla – nuoria palkataan kesäksi Mäntän äärellä -näyttelyyn

Kaupunki hakee Mäntän äärellä -yhteistyöprojektiin täysi-ikäisiä nuoria taidenäyttelyn opastus- ja valvontatehtäviin.

Mäntän äärellä -näyttelyyn etsitään kesätyöntekijöitä. Näyttelyn järjestää Krister Gråhn, kuvassa myös yhteistyössä mukana olevat kiinteistövälittäjä Pirkko Nippala (vasemmalla) ja Mänttä-Vilppulan kaupungin kaupunkisuunnittelupäällikkö Julia Virtanen.

Mänttä-Vilppulan kaupunki on avannut lisää kesätyöpaikkoja hakuun. Kaupunki hakee Mäntän äärellä -yhteistyöprojektiin täysi-ikäisiä nuoria taidenäyttelyn opastus- ja valvontatehtäviin. Tarkoitus on palkata 17 kesätyöntekijää. Haku on avoinna 7. toukokuuta asti.

Mänttä-Vilppulan sivistys- ja kulttuurilautakunta hyväksyi viime kokouksessaan yhteistyön tekemisen näyttelyn järjestän kanssa kesätyöntekijöiden rekrytointiprosessin ja palkkahallinnon hoitamiseksi. Näyttelyn järjestäjä vastaa kesätyöntekijöiden palkkauksen rahoituksesta, ja kaupunki laskuttaa palkkakulut näyttelyn järjestäjältä.

Kaupungin talous- ja palkkahallinnon kanssa tehtyjen laskelmien mukaan korvattavat kustannukset ovat noin 19 000 euroa. Kesätyöntekijät palkataan ajalle 29.6.–31.7. ja työt sijoittuvat näyttelytiloina toimiviin myynnissä oleviin asuinkiinteistöihin. Mäntän äärellä on taiteilija Krister Gråhnin järjestämä, tuottama ja kuratoima nykytaidenäyttely.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos