Serlachiuksen Taidesaunalle myönnettiin Unique Finnish Sauna Experience -laatumerkki

Auditoijien mukaan Taidesauna on loppuun asti hiottu palvelukokonaisuus, joka sopii ryhmille niin yksityistilaisuuksiin, kokouksiin kuin juhliin.

Auditoijat kiittelivät Serlachiuksen Taidesaunan esittelyä, tiloja, taidetta, pyöreän saunan tunnelmaa ja löylyjä sekä tilaussaunaan liittyvää palvelua tarjoiluineen.

Serlachius-museoiden Taidesauna on saanut Sauna from Finlandin myöntämän Authentic Finnish Sauna Experience Unique -laatumerkin. Merkin myönsivät Sauna from Finlandin edustajat Carita Harju ja Piija Äijänen auditoimalla maaliskuussa tilaussaunakokonaisuuden.

Auditoijien mukaan Taidesauna on loppuun asti hiottu palvelukokonaisuus, joka sopii ryhmille niin yksityistilaisuuksiin, kokouksiin kuin juhliin. Myös yleisövuorot toimivat hyvin.

Auditoijat kiittelivät saunan esittelyä, tiloja, taidetta, pyöreän saunan tunnelmaa ja löylyjä sekä tilaussaunaan liittyvää palvelua tarjoiluineen. Myös saunatilojen toimivuus ja siisteys, yksityiskohtia myöten harkittu design ja kaunis ympäristö saivat kiitosta arvioinneissa.

Serlachius-museoiden Taidesauna on saanut Sauna from Finlandin myöntämän Authentic Finnish Sauna Experience Unique -laatumerkin.

”Pyöreä sauna itsessään on meditatiivinen kokemus, ja saunan ikkunasta avautuu taideteos sekä suomalainen järvimaisema. Ulkosuihku on upea ja siinä oleva mosaiikkitaideteos kokemisen arvoinen”, he toteavat arviossaan.

Auditoijien mukaan Taidesauna on taitavasti suunniteltu kokonaiselämys, jossa suomalainen sauna löylyineen on keskiössä ja jonka ympärille on onnistuttu luomaan moderni kokonaisuus.

Taidesaunalle myönnettiin Sauna from Finlandin neljästä eri laatumerkistä Unique-merkki, joka kertoo Suomenkin mittakaavassa poikkeuksellisesta saunaelämyksestä.

Taidesauna on palkittu myös Vuoden 2022 Matkailuinnovaationa ja Vuoden 2022 Betonirakenteena. Se oli myös kolmen kärkiehdokkaan joukossa vuoden 2022 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos