Vilppulan Tähti juhli kauden päättäjäisiä Parkkivuoressa

Vilppulan Tähden kauden päättäjäisjuhlallisuudet keräsivät Parkkivuoren urheilutalolle runsaasti seuraväkeä.

Vilppulan Tähti kokoontui Parkkivuoren urheilutalolla sankoin joukoin.

Vilppulan Tähden kauden päättäjäisjuhlallisuuksissa perinteisten palkitsemisten lisäksi ohjelmassa oli taikuri Oliver Sokeilan esiintyminen. Tähti jakoi kaikille pelaajille mitalit ja lähes jokaisen joukkueen valmennusjohto oli valinnut tsemppipelaajan.

Pallokerhossa oli kauden aikana mukana kymmenen innokasta lasta ja tsemppipelaajan palkinnon sai Eeli Norojärvi.

E-tytöt pelasivat lounaisella alueella Tiikerisarjaa kahdella joukkueella. Sijoitukset olivat 19. ja 24. kaikkiaan 32 joukkueen sarjassa. Ryhmän tsemppipelaajana palkittiin Mella Juselius. Kaikkiaan ikäluokassa Tähteä edusti 15 pelaajaa.

D- ja E-poikien joukkueeseen kuului kahdeksan pelaajaa ja se osallistui D-poikien Aluemestaruussarjaan. Sarjassa oli mukana 26 joukkuetta ja Tähden sijoitus oli 24. Tsemppipelaajaksi valittiin Oiva Seppäläinen.

D-tytöissä Tähdellä oli kaksi joukkuetta. D1-tytöt pelasivat Aluemestaruussarjaa sijoittuen viidenneksi 32 joukkueen joukosta. 11 pelaajan vahvuisesta joukkueesta tsemppipelaajan palkinnon sai Milja Saraluhta. D1-tytöt osallistuivat myös C-tyttöjen SM-sarjaan, jossa sijoitus oli 61. Sarjassa oli kaiken kaikkiaan 132 joukkuetta.

D2-tytöt nappasivat Tiikerisarjan mestaruuden. Myös Tiikerisarjaan osallistui 32 joukkuetta. D2-tyttöjen tsemppipalkinto jaettiin koko joukkueelle. D2-tytöissä pelaajia oli mukana viisi.

C-pojissa Tähden värejä kantoi 12 pelaajaa. SM-sarjassa sijoitus oli 13. ja mukana oli 43 joukkuetta. Neljän joukkueen Lounalentis Cupista tuomisina oli mestaruus. Tsemppipelaajaksi valittiin Zehao ”Seppo” Zhao. Myös B-poikien SM-sarjaan 12 pelaajan kokoonpanolla osallistuneen joukkueen sijoitus oli 22. ja mukana oli 30 joukkuetta.

C-tytöt pelasivat SM-sarjaa 10 pelaajan voimin ja osallistuivat myös B-tyttöjen SM-sarjaan. Oman ikäluokan sarjassa sijoitus oli 73. ja vanhemmissa 87. 95 joukkueen joukosta. Tsemppipelaajana palkittiin Elisa Kotivuori.

B-tyttöjen joukkueessa oli yhdeksän pelaajaa ja se sijoittui SM-sarjassa 69. tilalle. Tsemppipelaajan palkinnon sai Iina Korpinen.

Naisten edustusjoukkue pelasi 2-sarjassa. 57 joukkueesta Tähden sijoitus oli 33. sen voitettua keväällä alemman jatkosarjan. Pelaajia joukkueessa oli 12 ja tsemppipalkinnon sai Emilia Marjakoski.

Miesten edustusjoukkue pelasi niin ikään 2-sarjaa, johon osallistui 16 joukkuetta. Tähti eteni puolivälieriin ja sijoittui lopulta kuudenneksi. Tsemppipelaajaa joukkueesta ei valittu.

Tähti palkitsi myös ansioituneita taustahenkilöitä. Vuoden valmentajaksi valittiin Rauli Salmijärvi, vuoden juniorivalmentajaksi Sanna Ikkala, vuoden joukkueenjohtajaksi Mikko Sistonen ja aktiiviselle seuratoimijalle myönnettävän Retsin ja Ahtin pytyn sai Jari Katajamäki. Myös monivuotinen luottojuontaja Jari Ahvenjärvi yllätettiin pienellä muistamisella.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos