Timo Rauhalammi ehdolla kristillisdemokraattien puoluevaltuustoon

Timo Rauhalammi on toiminut puoluevaltuuston jäsenenä kolme kaksivuotiskautta.

Timo Rauhalammi Mänttä-Vilppulasta on valittu kristillisdemokraattien Pirkanmaan piirin kevätkokouksessa ehdolle puoluevaltuuston jäseneksi.

Hallintopäällikkö Timo Rauhalammi on valittu kristillisdemokraattien Pirkanmaan piirin kevätkokouksessa ehdolle puoluevaltuuston jäseneksi. Rauhalammin varajäsen on Juho Leppänen Tampereelta.

Mänttä-Vilppulan kaupunginvaltuutettu ja kaupunkikehityslautakunnan jäsen Rauhalammi on toiminut puoluevaltuuston jäsenenä kolme kaksivuotiskautta.

Muut Pirkanmaan KD:n ehdokkaat puoluevaltuuston jäseniksi ovat sairaanhoitaja, palvelujohtaja Nina Alanen Ylöjärveltä, varajäsen: Aura Elliott Vesilahdelta, sosiaalipsykologi, sote-alan opettaja Riitta Kuismanen Pirkkalasta, varajäsen: Anna-Kaisa Immonen Hämeenkyröstä, palvelupäällikkö Jani Lindroos Nokialta, varajäsen: Riitta Haapala Valkeakoskelta ja project coordinator Jukka Ranta Tampereelta, varajäsen: Katja Koivistoinen Tampereelta.

Piiri esittää sosiaalipsykologi ja sote-alan opettaja Riitta Kuismasta jatkamaan puoluevaltuuston puheenjohtajana. Riitta Kuismanen on Pirkkalan kaupunginvaltuuston jäsen ja aluevaltuutettu.

KD:n varapuheenjohtajaehdokkaaksi piirikokous valitsi tamperelaisen kaupunginvaltuutetun ja aluevaltuuston jäsenen Sirpa Pursiaisen. Sirpa Pursiainen on yhteiskuntatieteiden maisteri ja ikäihmisten palveluasumisen yksikön toimitusjohtaja.

Valinnat tehtäviin tehdään kristillisdemokraattien puoluekokouksessa elokuussa 2023.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luetuimmat

Mainos