Jyrki Pönkkä

KMV-lehti haastatteli kaikki neljä Mänttä-Vilppulan kaupunginjohtajaehdokasta. Kolmantena on vuorossa Juupajoen kunnanjohtaja Pirkko Lindström.

Katso videolta, millainen ehdokas Lindström on

 

Lue myös nämä


Kommentit (4)

  • Nimetön

    Juuri noin on käynyt Juupajoellakin, vain keskustan yrittäjiä suositaan, muut kylät koetaan vain taakkana.
    Juupajoella talous on kuitenkin vaakalaudalla, vain pakolliset tehdään ja omaisuutta myydään.
    ”Hakija hakee Mänttä-Vilppulan johtoon ja puhuu kaupungin yhdestä nurkasta, Mäntästä… …entäs loppu kaupunki??? Tuntuu ettei aidosti kiinnostunut tehtävästä, tuntemus käynnissä olevista hankkeista todella haparoivaa. Olen pettynyt, koska ennakkoon tästä ehdokkaasta povattiin potentiaalista kaupunginjohtajaa. Ei jatkoon!”

  • Ystävä Taiteen

    Mänttä-Vilppulan politiikka kun on mennyt riitaisaksi, niin sovittelijaa tarvitaan. Pirkko Lindström vaikuttaa rauhalliselta ja ratkaisuhakuiselta. Tyylikästä karismaa tarvitaan, kun taidekaupunkia nostetaan uusille tasoille. Alueen etujen ajamisessa auttaa asioiden tuntemus pitkältä ajalta ja esiintymisen perusteella voi odottaa verkostojen kunnossa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio