Koskelan yläkoululaiset kokosivat viikon tärkeimmät uutiset yhteen pakettiin – Katso video

Hyttinen Tuomo
Koskelan yläkoululaiset kokosivat viikon tärkeimmät uutiset yhteen pakettiin – Katso video

Pilvi Nieminen (vas.) ja Emmi Lepistö lukivat Elämänmeno-osion uutiset.

Tuomo Hyttinen

KMV-lehden toimituksen toimittajamäärä triplaantui torstaina, kun Koskelan yläkoulun seitsemäsluokkalaiset tulivat tekemään uutislähetystä valtakunnallisella Sanomalehtiviikolla. 7C-luokan Ronja Mäkinen, Anni-Ida Aalto ja Emmi Lepistö, sekä 7D-luokan Pilvi Nieminen, Oskari Vesala ja Jonnie Kuisma kokosivat viikon tärkeimmät jutut torstaina 1. helmikuuta ilmestyneestä lehdestä.

Mäkinen ja Aalto lukevat Puheenaihe-osion juttuja, Lepistö ja Nieminen taas keskittyvät Elämänmeno-aiheisiin. Vesala ja Kuisma taas kertovat, mitä urheilussa tapahtuu. Uutistenlukijat ovat kirjoittaneet ja valinneet aiheensa itse.

Katso seitsemäsluokkalaisten uutislähetys tästä:

 

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio