Miljoona euroa, 400 000 annosta

Mänttä-Vilppulan sote-keittiössä valmistetaan päivittäin noin 540 asiakkaan ateriat.

Elina Rantalainen
Miljoona euroa, 400 000 annosta

Ruokapalvelutyöntekijä Anne Hattinen hämmentää päivälliseksi valmistuvaa broilerikeittoa.

Elina Rantalainen

Reilut kolme sataa kiloa perunaa ja pari sataa litraa puuroa. Mänttä-Vilppulan alueen sote-puolen ruokahuollosta vastaava ruokapalveluohjaaja Tiina Kytömäki tiputtelee raaka-aineiden ja valmiiden ruokien viikkomääriä lähes ulkomuistista. Kyse on Sarapihan…


Haluatko lukea lisää?

Tilaajana sinulle kuuluu koko verkkosisältömme. Kirjaudu sisään tai tilaa KMV-lehti tästä.


Etusivullamme juuri nyt: