Murtoaalto: Mänttä-Vilppulassa murtauduttiin yhden yön aikana kolmeen eri liiketilaan – kohteina oli lounaskahvila, autokorjaamo ja huoltoasema

Murtoaalto: Mänttä-Vilppulassa murtauduttiin yhden yön aikana kolmeen eri liiketilaan – kohteina oli lounaskahvila, autokorjaamo ja huoltoasema
Jyrki Pönkkä

Mänttä-Vilppulassa murtauduttiin tiistaina kolmeen eri liiketilaan noin kello 2–3. Poliisin on syytä epäillä, että murtojen tekijät ovat kolmessa kohteessa samat.

–On syytä epäillä, että tekijät ovat samat tai sitten on kyse todella huonosta tuurista, tutkinnanjohtaja Ari Rutanen kertoo.

Maanantain ja tiistain välisenä yönä murtauduttiin lounaskahvio EK 54, KarKare/Autosähkö Veljekset Selänpäähän ja Vilppulan SEO:lle.

Mänttä-Vilppulassa murtauduttiin myös Hotelli Alexanderiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

Poliisi ei pysty tässä vaiheessa kommentoimaan, että liittyykö maanantainen murto tiistain murtoihin.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot virka-aikana numeroon 0295 448 176.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio