Poliisi pyytää havaintoja: Auto törmäsi lapsiin Mäntässä

Poliisi pyytää havaintoja: Auto törmäsi lapsiin Mäntässä
Ali Heikkilä

Maanantaina 6. marraskuuta kello 9.30–9.45 aikoihin jäi Mäntän Tokmannin viereisellä suojatiellä kaksi lasta auton töytäisemäksi. Kaksi noin 10-vuotiasta lasta oli kulkemassa Kauppakatua Mäntän keskustan suuntaan. Pohjaväreenkujalta tullut autoilija pysähtyi suojatien eteen, mutta lähti kuitenkin liikkeelle törmäten suojatietä ylittäneisiin lapsiin.

Lapsille tuli lieviä vammoja ja polkupyörä vaurioitui. Lapsiin törmännyt henkilöauto oli ruskea ja kuljettajana oli nainen.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtumaan liittyen. Havainnot pyydetään ilmoittamaan virka-aikana Keuruun päivystävälle rikostutkijalle numeroon: 0295 448176.


Kommentit (5)

  • Nimetön

    Tällaisessa tapauksessa voi olla takana kaikki mitä EI SAA tehdä. Autoa voi ajaa kaikesta kielletystä huolimatta niinkauan kuin se liikkuu ja erottaa itse missä tie on eikä törmää pysäyttävään esteeseen tai poliisiin.

  • Nimetön

    13.11. 12.14 Asiaton kommentti. Jos sinulla menee noin huonosti, niin älä kerro sitä muille. Ja sitäpaitsi autoa EI SAA ajaa humalassa eikä huumausaineissa huvittaa selvinpäin ajo tai ei. Pitää vain toivoia yleisen edun ja turvallisuuden nimissä, ettei sinulla ole ajokorttia.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio