Sirviö aloitti haasteen 4 euron aterialla

Onnistuisiko eläminen 50 eurolla viikossa?– Kaupunginjohtaja Esa Sirviön ensimmäinen haastepäivä.

Tuomo Hyttinen
Sirviö aloitti haasteen 4 euron aterialla

Kaupunginjohtaja Esa Sirviö (vas.) otti Mäntän seudun invalidien Vuokko Häkkiseltä haasteen elää 50 eurolla viikossa.

Mira Metsälä

Mänttä-Vilppulan kaupunginjohtaja Esa Sirviö otti viime viikolla vastaa Vuokko Häkkisen tuomana Invalidiliiton haasteen elää 50 eurolla viikko. Haaste on osa kansainvälistä vammaisten päivää, jota vietetään 3. joulukuuta. Tänä vuonna vammaistenpäivä haluaa korostaa taloudellista ja sosiaalista yhdenvertaisuutta.

Sirviön haastetta voi seurata päivittäin tällä viikolla eli 27. marraskuuta – 3. joulukuuta KMV-lehden verkkosivuilla. Kaupunginjohtaja lähettää joka päivä videon, jossa hän kertoo, miten elää 50 eurolla viikossa.

Katso alla olevalta videolta, miten Sirviön ensimmäinen haastepäivä lähti käyntiin.

 

Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio