Jyrki Pönkkä

Mänttä-Vilppulan kaupunginhallitus valitsi 10 hakijaa haastatteluun ensimmäisessä vaiheessa kaupunginjohtajan haussa.

Haastattelut toteutettiin torstaina ja perjantaina. Toiselle haastattelukierrokselle ja soveltuvuustestiin etenevät ovat tiedossa huomenna maanantaina 12.3.

Katso video:

 

Lue myös nämä


Kommentit (7)

 • Nimetön

  Todella hieno homma, kiitos siitä.

 • Nimetön

  Voitaisiinko nyt pitää julkinen paneeli, esim. museolla missä Mänttä-Vilppulan asukkaat saisivat kysellä ehdokkaiden mielipiteitä tulevista asioista . Kotka piti sellaisen ja sitä oli tosi mielenkiintoista seurata netin välityksellä. Nämä asiat ovat nykypäivää ja siinä huomioitiin ko. kaupungin asukkaat myös.

  Eija Ruoho

  Hei! Mänttä-Vilppulan kaupunki ja KMV-lehti järjestävät julkisen paneelin kaupunginjohtajaehdokkaille valtuustosalissa. Päiväksi on kaavailtu tiistaita 10.4. ja tästä tilaisuudesta on jo alustavasti lehdessämme kerrottukin. Ajankohdan lähestyessä tilaisuudesta ilmoitetaan tarkempi aika ja ohjelma. Joka tapauksessa asukkaat pääsevät kysymään ehdokkailta mielipiteitä, ja KMV-lehti kerää myös etukäteen kysymyksiä ehdokkaille.

  Voit lähettää kysymyksesi KMV-lehden toimitukseen osoitteeseen toimitus.kmvlehti@almamedia.fi 6.4. mennessä. Kirjoita viestin otsikkokenttään Kysymys tulevalle kaupunginjohtajalle, jos haluat, että kysymys esitetään yhdelle ja tietylle ehdokkaalle, niin muista mainita se viestin yhteydessä.

  Tilaisuus myös uutisoidaan reaaliaikaisesti verkkosivuillamme, joten sitä on mahdollista seurata, vaikka ei pääsisi paikan päälle. Tietysti toivotaan mahdollisimman runsasta osallistumista.

  Eija Ruoho
  Päätoimittaja

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio