Vilpun Vintin kahvila on myynnissä - alakertaan avataan kirpputori

Jyrki Pönkkä
Vilpun Vintin kahvila on myynnissä - alakertaan avataan kirpputori

Vilpun Vintin kahvilaan haetaan uutta yrittäjää.

Jyrki Pönkkä

Vilpun Vintin kahvila-myymälään etsitään uutta yrittäjää. Tiloissa toimii tällä hetkellä lounaskahvila, tilausravintola, pitopalvelu, juhla- ja kokoustila ja lahjatavarapuoti.

Vilpun Vintin rakennuksen omistaa Mänttä-Vilppulan kaupunki. Vilpun Vintin kahvilan yrittäjänä toimiva Tuija Vessari toivoo hartaasti, että yritykseen löytyisi uusi omistaja.

– Vilpun Vintin kahvila oli minulle haave ja toive. Elämän polut kuitenkin kuljettavat aina omaan suuntaansa. Toivon, että tilalleni löytyisi nuori ja aktiivinen yrittäjä, joka näkisi paikan potentiaalin.

Vessarin mukaan muutama on käynyt katsomassa paikkaa, mutta vierailut eivät ole johtaneet sen pidemmälle.

Vilpun Vintin alakertaan avataan kevään aikana kirpputori. Vessari toivoo, että kirpputori toisi mukanaan uusia asiakkaita myös kahvilaan.

Tällä hetkellä Vilpun Vintti työllistää ympäri vuoden yhden ja kesäisin kaksi työntekijää.

– Pidämme kahvila-myymälää auki ainakin kesän yli toivoen että jatkaja tänä aikana löytyisi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: